kirschner-ED

…dan doe je al gek genoeg

In het laatste nummer van Maarten! lezen wij “Nederland is [op het gebied van onderwijs] een van de meest innovatieve onderwijslanden ter wereld, zo valt te lezen in het rapport van de onderwijsinspectie uit 2019. Maar geen mens heeft zicht op de opbrengsten van alle energie- en geldverslindende innovaties. Het is lang niet altijd duidelijk wat de nieuwe scholen beogen en of ze hun ambities waarmaken… ‘Regelmatig zien inspecteurs innovaties die niet kansrijk zijn. In een enkel geval gaat het zelfs om bewezen ineffectieve innovaties,’ zo valt te lezen in het rapport…[M]aar ingrijpen doet de inspectie niet.”

Casper Hulshof en ik hebben zitten knorren in de ‘glossy’ van de opperknor van Nederland. Wil je het hele artikel lezen, dan zal je het tijdschrift moeten kopen omdat ik het NIET mag delen. Wat ik wel kan doen is het naar mensen sturen die de PDF willen hebben om het artikel te lezen. Doe dat liefst via de contactformulier en schrijf dan meteen in om updates te krijgen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp